0 0

2x LOreal Nude Magique Eau de Teint Foundation


Eerst was er foundation, maar nu is er Eau de Teint. Nude Magique van L'Oreal Paris heeft een textuur die zo vloeibaar en zo licht als water is en hij geeft een onzichtbare, perfecte dekking. Dit is dus een perfecte dekking voor iederen die een niet te dikke foundationlaag wil. Verschillende beautybloggers zijn razend enthousiast over dit product en praten zelfs over een verbluffende finish. Rechtsboven in het hoekje van de pagina vind je een instructievideo van een bekend beautyblogger!Combineren van kleuren is mogelijkVandaag ontvang je twee van deze fantastische foundations voor de prijs van één. Het geweldige van deze aanbieding is dat je zelf je kleuren mag combineren. Je kan kiezen uit de volgende kleuren:
  • Nr. 110 - Warm Ivory (lichtste tint)


  • Nr. 140 - Pure Beige


  • Nr. 150 - Nude Beige


  • Nr. 190 - Rose beige


  • Nr. 220 - Golden Sand (meest donkere tint)Twijfel je over welke kleur het beste bij jouw (huid)tint past? Sophie van onze redactie heeft alle kleuren op haar huid getest en een eigen swatch-pallette gemaakt. Zo zie je goed hoe de foundation met de huid mengt en welke het beste bij je past. Twijfel je nog steeds? Neem dan geen risico en bestel gewoon tw

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
30-11-2016 € 25.9 € 9.95
- - -
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top