0 0
€ 199.95
€ 119.95
Naar product!

Smartwares Draadloos Weerstation

Met het Smartwares draadloze weerstation met display in huis kunt u het weerbericht op de tv en radio links laten liggen. Dit veelzijdige weerstation geeft u een bijzonder gedetailleerde weersvoorspelling met duidelijke iconen. Met dit weerstation van Smartwares kunt u de temperatuur, de regen en de wind meten. Deze gegevens worden weergegeven op het bijgeleverde LCD display. Het weerstation werkt draadloos via een 868Mhz frequentie. De frequentie zorgt voor tweerichtingscommunicatie en een wat groter bereik. Ook gaan de sensoren effectief om met batterijgebruik, doordat het zendvermogen verlaagd kan worden als bepaalde sensors dichtbij staan. Het Smartwares draadloos weerstation is gemakkelijk te installeren en erg gebruiksvriendelijk. Bij uitbreiding van dit Smartwares draadloos weerstation zijn de mogelijkheden eindeloos; wanneer je het weerstation aan een HomeWizard centrale koppelt, kun je real-time gegevens zien in je HomeWizard app en je kunt dan ook gebruik maken van grafieken en van HomeWizard Shared Weather. Profiteer nu van deze deal zolang de voorraad strekt!

Inhoud: - Multifunctionele LCD display - Windmeter - Regenmeter - Thermo/hygro meter Installatie: - Plaats batterijen in de console unit en laad het display op met de adapter; - Link de sensors (thermometer, windmeter, regenmeter) aan de consule unit door de volgende procedure te volgen: - Open het batterijvak van de betreffende sensor; - Druk op de LINK knop van de console unit; - Plaats de batterijen in de sensor (binnen 30 seconden); - De LINK led knippert een aantal seconden om aan te geven dat het linken gelukt is. - De gemeten gegevens van de sensoren worden nu op het display weergegeven; - Monteer de sensoren op de gewenste locaties.

Productspecificaties

Productnaam Smartwares Draadloos Weerstation
Prijs 119.95
Originele prijs 199.95
Verzendkosten 5.95
Levertijd 1 tot 2 werkdagen
Categorie Dagaanbieding
Subcategorie Huis
Extra info - Temperatuur weergave - Must have gadget - Smartwares topkwaliteit - Geeft meerdere omstandigheden aan - Uw eigen weerbericht - Nergens goedkoper

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
22-07-2016 € 199.95 € 119.95
- - -
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top