0 0

10 of 13daagse rondreis door NoordItalie oa bGardameerb bLigurische kustb en bLago Maggioreb obv halfpension

**Dag 1:**

Aankomst bij Hotel Lorenz*** (of gelijkwaardig) in Gossensass in Süd Tirol. Ontdek in de omgeving de watervallen Le Cascate di Stanghe of de kerktoren Torre delle Dodici.**Dag 2:** Na het ontbijt kun je de prachtige omgeving van Süd Tirol verkennen. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de stad Merano.

**Dag 3:** Vandaag is vrij te besteden in de omgeving rondom het hotel. Toe aan ontspanning? Breng dan een dag in het Thermalbad van Brennerbad door.

**Dag 4:** Vandaag gaat de reis naar de volgende bestemming: het Gardameer! Onderweg kun je een stop maken in de historische stad Bolzano, wat een echte aanrader is.

Je overnacht in in Hotel Bellavista*** (of gelijkwaardig) in Tignale, waar je de komende 4 nachten zult doorbrengen. (216 km)

**Dag 5:** Tijd om de omgeving rondom het Gardameer te verkennen! Rondom het meer bevinden zich talloze leuke plaatsen. Bezoek bijvoorbeeld Limone sul Garda, dat dichtbij Tignale ligt.

**Dag 6:** Vandaag zou je plaatsen Riva del Garda of Bardolino rondom het Gardameer kunnen bezoeken.

**Dag 7:** Vanaf Limone sul Garda kun je met een boot naar de oostkant van het Gardameer. Een tip is het dorp Malcesine, prachtig gelegen tussen het Gardameer en de bergketen Monte Baldo. Dit is een van de populairste bezienswaardigheden aan het Gardameer. Per kabelbaan kun je naar boven. Hier kun je genieten van een prachtig uitzicht over het Gardameer.

**Dag 8:** Vandaag zal de reis vervolgd worden naar de Ligurische kust. Op de route ligt de stad Parma. Historie, cultuur én culinair genieten, in deze stad kun je alle kanten op! Vervolgens rijd je door naar Lavagna voor de overnachting in Hotel Doria (of gelijkwaardig). Hier zul je de komende 3 nachten verblijven. (314 km)

**Dag 9:** Een aanrader is om Cinque Terre, één van de mooiste gebieden van Ligurië te bezoeken. Deze kuststrook van ongeveer 10 km lang wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van vijf eeuwenoude dorpen.

Het gebied van de Cinque Terre werd in 1997 werelderfgoed en wordt beschouwd als een van de mooiste natuurlijke achtergronden van de wereld.

**Dag 10:** Via de kust rijd je naar de historische havenstad Genua. Ook hier kun je je ogen uitkijken, bezoek bijvoorbeeld één van de vele kerken en het Palazzi dei Rolli. Dit is een verzameling van 42

historische gebouwen (palazzo's) in Genua die op de UNESCO Werelderfgoedlijst staan.

**Dag 11:** Onderweg naar de volgende bestemming: Lago Maggiore, passeer je Alessandria, een stad die halverwege de 12e eeuw is gebouwd. In deze stad vind je ook eeuwenoude bezienswaardigheden zoals kastelen, paleizen en kerken.

Eenmaal aangekomen in het Lago Maggiore, je zult 2 nachten verblijven in Hotel Moderno*** (of gelijkwaardig) in Premeno. (240 km)**Dag 12:** Geniet vandaag van al het moois rondom het Lago Maggiore, de eindbestemming van deze rondreis. Vanaf het hotel kun je naar het prachtige dorpje Stresa rijden en de boot naar het schitterende bloemeneiland Isola Bella nemen.

**Dag 13:** Vandaag is alweer het einde van de rondreis.

**Let op:** Wanneer een accommodatie niet meer beschikbaar is, verblijf je in een andere, maar gelijkwaardige accommodatie.

**Bij de 10-daagse reis vervallen de eerste 3 overnachtingen en begint het programma op dag 4.**

Productspecificaties

Levertijd 48 uur

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
03-02-2020 € 920 € 319
22-01-2020 € 920 € 459
08-01-2020 € 920 € 299
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top