0 0

Grip Spikes voor Schoenen

Hiken in de bergen, lopen op het voetbalveld etc. Dit zijn allemaal sporten waar u veel grip nodig heeft onder uw voeten. Het is namelijk niet de bedoeling dat u valt. In dit soort situaties komen deze Grip Spikes voor Schoenen goed van pas! Deze universele spikes zorgen voor een veilige verplaatsing op zand, gras en op gladde oppervlaktes zoals ijs of sneeuw. Ze zijn makkelijk op te zetten en af te halen en kan gebruikt worden op alle soorten schoenen en laarzen. Trek deze grip spikes aan en zorg voor een superieure grip. De spikes zijn eenvoudig over uw eigen schoen/laars aan te trekken. Of u ze nu gebruikt om te wandelen in de bergen, voetbalveld, ijs, ferme sneeuw of los gesteente, de Grip Spikes bieden overal enorm veel grip! Perfect voor trektochten, avonturen op de bergen, het oversteken van sneeuwvlaktes, rennen, Nordic walking en werken op ijs en sneeuw. Voordelen: - Garandeert een goede grip op een gladde ondergrond - Ideaal voor in de bergen, tijdens wandelingen, in de tuin of in de stad maar ook op gladde oppervlaktes - Universeel: Voor alle schoenmaten - Makkelijk aan en uit te trekken Profiteer van deze super scherpe prijs zolang de voorraad strekt!

Geschikt voor: - Buitenwerk - Wandelingen (in de bergen) / trektochten - Sleden trekken - Trailrunning op ijs en sneeuw - Sneeuwvlaktes oversteken / gematigde gletsjertochten - Jagen / bosbouw - Schoenmaat: 43 t/m 48

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
05-01-2017 € 29.95 € 5.95
05-11-2016 € 29.95 € 5.95
17-08-2016 € 29.95 € 7.95
02-07-2016 € 29.95 € 7.95
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top