0 0

16-Pack Opzetborsteltjes voor Oral-B


Het is algemeen bekend dat je twee keer per dag je tanden hoort te poetsen om een gezond gebit te houden. Voor een optimaal poetsresultaat raden artsen aan, elektrisch te poetsen en regelmatig de borsteltjes te vervangen. Helaas gebeurd dit vaak echter niet, omdat het aanschaffen van dergelijke borsteltjes een prijzige aangelegenheid is. In de winkel betaal je voor een setje van 8 vaak al tientallen euro's. 

Dit kan anders!

Deze huismerk opzetborsteltjes zijn van een gelijkwaardige kwaliteit als de originele, terwijl ze er maar een fractie van kosten!

DagActie zorgt voor jou!

Wij helpen onze klanten graag aan een gezond gebit voor een klein prijsje, daarom zijn wij op zoek gegaan naar een grote voordelige partij opzetborsteltjes om deze vervolgens zo voordelig mogelijk aan onze klanten aan te kunnen bieden. Voor een pakket van 16 universele Oral-B opzetborsteltjes betaal je nu slechts €7,95! Om het je nog eenvoudiger te maken hebben wij al het rekensommetje voor jou gemaakt. Omgerekend betaal je nog geen 50 cent per borsteltje!

Geschikt voor: Alle Oral B Professional Care tandenborstels, met uitzondering van de sonische en cross action modelen. 

Productspecificaties

Productnaam 16-Pack Opzetborsteltjes voor Oral-B
Prijs 7.95
Originele prijs 39.95
Verzendkosten 3.95

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
25-07-2016 € 39.95 € 7.95
- - -
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top