0 0
€ 150.00
€ 69.95
Naar product!

Motorola dashcam MDC150 Full-HD 1080 pixels 8 cm zwart

Eenvoudige installatie op vooruit met zuigknap,Voedingskabel werkt op sigarettenaansteker,Met G-sensor voor automatische registratie,Goed beeld: Full-HD, 1920 x 1080 pixels

Hoe is jouw rijgedrag?Weet jij al wat je op je verlanglijstje zet dit jaar met de feestdagen? Het zou zo maar kunnendat jij de persoon in de familie bent waar het elke keer weer moeilijk is een cadeau voor teverzinnen. Wij geven je graag een advies waar je iets mee kunt: deze dashcam van Motoralais een echte must-have. Je krijgt meer inzicht in je rijgedrag en een objectieve getuige mochter onverhoopt een aanrijding gebeuren. Ideaal toch?\r\nMet G-sensorJij kunt je op het verkeer blijven concentreren, want deze dashcam zorgt ervoor dat deverkeerssituatie wordt vastgelegd. Installatie op je voorruit is reuze simpel dankzij dezuignap. De voedingskabel werkt op de sigarettenaansteker. Deze dashcam is vanhoogwaardige kwaliteit. Dat merk je aan alles, maar zeker aan de G-sensor die een botsingautomatisch registreert. Snel invullen dat verlanglijstje, want van deze aanbieding wil jezeker profiteren.

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
09-10-2019 € 150 € 69.95
- - -
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top