0 0
€ 100.00
€ 59.95
Naar product!

Philips Senseo Quadrante HD786500 Koffiepadapparaat

Energiebesparende automatisch uitschakeling,Binnen een minuut een of twee kopjes koffie klaar,Geschikt voor alle Senseo koffiepads,Onderdelen kunnen in de vaatwasser, wel zo makkelijk!

koffieProducten van Philips zijn praktisch, gebruiksvriendelijk en ze maken je leven een heel stuk makkelijker. Daar is de Senseo Quadrante HD7865/00 het perfecte voorbeeld van. Dit koffiepadapparaat staat in veel Nederlandse huishoudens in de keuken te pronken. Naast heel handig is het namelijk ook een erg mooi apparaat om te zien. De Senseo koffiepads zijn in alle supermarkten verkrijgbaar, en de verscheidenheid aan smaken zorgt ervoor dat elk kopje koffie uniek is. Vol en rijk aromaSnel is de Senseo Quadrante HD7865/00 ook. In minder dan een minuut zet je één of twee kopjes koffie. Zoals bij alle producten van Philips maakt dit koffiepadapparaat gebruik van innovatieve technieken. De koffieboosttechnologie bijvoorbeeld zorgt ervoor dat het water in de gehele koffiepad komt. Het resultaat is wat jij in je kopje koffie proeft: volop aroma. Schoonmaken moet ook gebeuren, gelukkig kunnen de onderdelen van dit koffiezetapparaat gewoon in de vaatwasser.

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
14-02-2020 € 100 € 59.95
- - -
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top