0 0

Dutch Originals Accu Raamreiniger

Accu gaat 30 minuten mee, effectief ramenlappen!,Goed voor je humeur en het milieu want waterverspilling is verleden tijd,Een spray fles van 300 ml wordt meegeleverd, zo krijg je echt schone ramen,Geschikt voor alle gladde oppervlakten in huis, ook voor de douche

Snel je ramen schoonBen jij ook zo blij als het zonnetje schijnt? Natuurlijk heeft elk voordeel zn nadeel, want met de zon op je ramen is niet te missen dat ze aan een wasbeurt toe zijn. Ramenlappen is een vervelend huishoudelijk klusje. Gelukkig maakt deze accu raamreiniger van Dutch Orginals ramen schoonmaken en houden een stuk makkelijker!\r\nGeen waterverspilling meerReken je tijdwinst maar uit, want ramenlappen gaat dubbel zo snel met dit handige apparaat. Je hoeft je daarnaast ook niet meer aan ramen vol strepen te ergeren, want het resultaat is streeploos. Niet alleen goed voor je humeur, ook fijn voor het milieu. Je verspilt namelijk geen water meer met deze elektrische raamreiniger.

Productspecificaties

Kortingspercentage 47.00
Merk Dutch Originals
EAN 8719831798780

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
24-12-2020 € 60 € 31.95
- - -
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top