0 0
€ 729.00
€ 699.00
Naar product!

AEG L6FB86ECO wasmachine

De AEG L6FB86ECO wasmachine heeft 8 kg vulgewicht en 1600 toeren en dankzij energieklasse A+++ gaat hij zuinig om met energie. AEG wasmachines passen de cyclus aan en verminderen slijtage door grondig te wassen met zo min mogelijk tijd, water en energie. Zo blijft kleding op zijn mooist. Na iedere draag- en wasbeurt.

Voordelen van de AEG L6FB86ECO

* ProSense: meet de grootte van de lading en past automatisch de wastijd, en het energie- en waterverbruik aan
* Optie vlekken behandelen: in combinatie met de 4-faseninspoeling levert de optie vlekken behandelen het beste resultaat bij het verwijderen van alle soorten vlekken uit wasgoed
* Sensorgeregelde waterdosering: het FUZZY-LOGIC systeem meet de hoeveelheid wasgoed en past automatisch het gekozen programma aan
* Met 1600 toeren komt wasgoed zo droog mogelijk uit de trommel zodat het daarna sneller droogt aan de waslijn of in de droger

AEG wasmachine met ProSense technologie

Met ProSense-technologie wordt elke lading automatisch gewogen om het programma op maat af te stemmen - met de minimale tijd die nodig is voor een volledig schoon resultaat. Slijtage wordt verminderd en je basics blijven mooi. Bovendien bespaart deze technologie water en energie.

Alle AEG wasmachines beschikken over de zachte ProTex-trommel die speciaal is ontworpen om kleding te verzorgen. Zachte waterstralen tillen het wasgoed tijdens het programma op en beschermen het. De trommel heeft meer gaatjes dan een traditionele trommel waardoor stoffen minder worden opgerekt en tijdens het centrifugeren hun vorm en textuur behouden.

De inverter motor in deze wasmachine is de meest betrouwbare en duurzame ooit. De motor fungeert zonder de gebruikelijke koolborstels waardoor trillingen en slijtage worden verminderd. Bovendien levert deze motor betere prestaties met een minimum aan geluid.

Met de functie 'Startuitstel' kun je wassen wanneer het je uitkomt door de start van een programma in te stellen.

De extragrote deuropening in deze wasmachine zorgt ervoor dat jouw wasgoed veel eenvoudiger geladen en uitgenomen kan worden, zelfs als je volumineuze items wast zoals kussens, lakens en dekbedden.

Productspecificaties

Extra info 0.00
Levertijd Voor 18:00 besteld, volgende werkdag in huis
Kortingspercentage 30.00
Merk AEG
EAN 7332543754090
Subcategorie Wasmachines

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
25-09-2020 € 729 € 699
16-09-2020 € 729 € 699
09-09-2020 € 729 € 699
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top