0 0
€ 24.99
€ 14.99
Naar product!

Entreeticket Siroopwafelfabriek Experience Gouda

In de leukste attractie van Gouda, de Siroopwafelfabriek Experience, neemt u zelf een kijkje hoe de knapperigste stroopwafel van Nederland wordt gemaakt: de Kamphuisen siroopwafel.

<strong><h2>Siroopwafelfabriek Experience Gouda</h2></strong>\r\nU kan Nederland in één adem noemen met kaas, windmolens, fietsen maar ook stroopwafels! Ontdek de oorsprong van de siroopwafel in de Siroopwafelfabriek Experience in Gouda. In deze fabriek/bakkerij krijgt u een unieke rondleiding en vertellen de bakkers u over de ambachtelijke Kamphuisen siroopwafel. Waar en hoe werd de siroopwafel voor het eerst gemaakt? Daarnaast krijgt u de mogelijkheid om verschillende siropen te proeven en gaat u zelf deeg kneden in de grote beslagkom. Kijkt u liever toe? Dat kan! Speciaal voor de kijkers is er een speciale route verzonnen. De Siroopwafelfabriek Experience is daarom leuk voor jong en oud!\r\n<strong>Ontdek het geheime recept</strong>\r\nUiteraard mag het personaliseren van uw eigen siroopwafel niet bij dit uitje ontbreken. Misschien ontdekt u wel het geheime recept van de Kamphuisen Siroopwafel! Deze wordt al eeuwenlang bewaard in de oude kluis die u kunt kraken. Durft u het aan? Na de rondleiding eindigt u op het horecaplein en kunt u nagenieten met een kopje koffie, thee of glaasje fris.\r\n<strong>Programma</strong>\r\n<ul><li>Ontvangst met koffie, thee of limonade en gebak</li> \r\n<li>Een unieke rondleiding in de originele Kamphuisen Siroopwafelfabriek</li>\r\n<li>Meedoen aan alle activiteiten tijdens de experience</li>\r\n<li>Een tweede consumptie met een eige

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
15-06-2018 € 24.99 € 14.99
14-06-2018 € 24.99 € 14.99
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top