0 0

€ 81.60
€ 49.00
Naar product!

Friesland: standaard tweepersoonskamer met ontbijt en naar keuze 3-gangendiner bij Hotel restaurant Ie-Sicht

<h2>Het hotel</h2> <p>Hotel-Restaurant Ie Sicht is gelegen iets buiten het dorpje Oudega (gemeente Smallingerland), in een rustige omgeving aan het water en de Wijde Ee. Het hotel grenst aan indrukwekkende natuurgebieden zoals het Nationaal Park de Âlde Feanen en de Princenhof en ook nog eens vlakbij Leeuwarden.</p> <p>Je verblijft in een standaard kamer. De kamers zijn voorzien van een radio, koelkast, een flatscreen-tv, een bureau, een zithoek, verwarming/airco, een badkamer met douche, toilet en toiletartikelen. Een wekservice, wekker en WiFi zijn ook beschikbaar.</p> <p>Het restaurant van het hotel serveert internationale vis- en vlees- en vegetarische gerechten, bereid met verse producten. Voor de kleintjes is er natuurlijk ook wat. Als je kiest voor het 3-gangendiner bij deze deal, mag je drie gangen van de kaart uitkiezen. Alvast een kijkje nemen? Klik <a href="">hier</a> voor de menukaart.</p> <h2>Groupon&#8217;s gids voor Friesland</h2> <p>Oudega is een romantisch dorpje in Friesland. Deze provincie alleen al is de moeite waard met veel leuke en cultuurrijke plaatsen. Denk aan de Friese Elfsteden liggen, waaronder de watersportstad Sneek en het havenstadje Harlingen. Friesland is dan ook de provincie van schaatsen, zeilen en uitgestrekte weilanden afgewisseld met een veelheid aan slootjes en meren. Ook een bezoekje aan hoofdstad Leeuwarden (20 km van Oudega) mag niet ontbreken. Deze stad kent een geschiedenis die teruggaat tot de Romeinen. Dat historische karakter is direct één van de charmes van Leeuwarden waar je meer dan 600 rijksmonumenten terugvindt.  </p>

* De prijs is per hotelkamer en niet per persoon. * Je boeking (het geselecteerde aantal nachten) kan na aankoop niet aangepast worden; de aankoop is uitsluitend geldig voor het gekochte aantal nachten. * Voorafgaand aan je check-in geldt een minimale annuleringstermijn van 72 uur, daarbinnen is er geen annulering, wijziging of overdracht meer mogelijk. * Als je niet komt opdagen (“No Show”) wordt het totale Groupon-tarief in rekening gebracht. * De naam van elke reiziger moet bij de check-in overeenkomen met die op het identiteitsbewijs. * Resituties na de check-in kunnen niet door Groupon in behandeling genomen worden. * Minimaal één van de reizigers moet tijdens het inchecken 18 jaar of ouder zijn. * Tijdens het inchecken is een credit / debit card vereist. * De prijzen zijn inclusief toeristenbelasting. * De deal-aanbieder is exclusief verantwoordelijk voor de zorg en de kwaliteit van de geadverteerde goederen en diensten. * Om je verblijf mogelijk te maken en voor communicatie met betrekking tot je verblijf, kunnen je naam en e-mailadres met het hotel worden gedeeld. Deze groupon wordt verkocht door Groupon International Travel en niet door Groupon Netherlands BV.

Productspecificaties

Prijs 49.00
Originele prijs 49.00
Productbeschrijving Aan het Friese water: standaard kamer met ontbijt
Kortingsbedrag € 30,00
Kortingspercentage 38%

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
26-04-2019 € 81.60 € 49.00
25-04-2019 € 81.60 € 49.00
23-04-2019 € 81.60 € 49.00
21-04-2019 € 81.60 € 49.00
19-04-2019 € 81.60 € 49.00

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top