0 0

€ 188.90
€ 109.00
Naar product!

Overijssel: comfort tweepersoonskamer incl. ontbijt en naar keuze een 4-gangendiner voor twee bij Het Ros van Twente

<h2>Het hotel</h2> <p>4* hotel Het Ros van Twente ligt aan de rand van het dorp De Lutte, midden in het glooiende landschap van Noordoost-Twente. </p> <p>De 29 kamers en suites van het hotel beschikken over een badkamer met douche en/of bad en toilet, radio, televisie en een kluisje, en een comfortabel bed uiteraard. In het hotel zelf vind je een bibliotheek, vergaderruimtes en een lounge met bar en een lekker warme open haard. </p> <p>Wie ontspanning zoekt, kan een bezoek brengen aan de buitensauna en wie iets actiever ontspanning zoekt, kan naar de kruidentuin wandelen, zich uitleven op de 18 holes midgetgolfbaan of gaan wandelen in de ruime parktuin met vijver. Neem je je elektrische fiets mee, dan is er de mogelijkheid deze op te laden bij het speciale oplaadpunt. </p> <p>Voor een heerlijk diner ben je welkom in het ambachtelijke restaurant dat een uitgebreide wijnkelder heeft, wild van eigen jacht serveert en fruit en kruiden uit de eigen tuin gebruikt.</p> <h2>Groupon&#8217;s gids voor De Lutte</h2> <p>De Lutte is een dorp in Overrijssel bij het Lutterzand, een natuur- en recreatiegebied waar je het hele jaar door goed kan wandelen en fietsen. In de buurt liggen grote steden als Enschede en Almelo, waar altijd wat te doen schijnt te zijn. Ook de stad Oldenzaal is een bezoek waard, bekijk daar bijvoorbeeld de Sint-Plechelmusbasiliek of bezoek het Museum Palthehuis, gehuisvest in een zeventiende-eeuws patriciërshuis. Daar vind je niet alleen bijzondere stijlkamers, maar ook een historische fotocollectie en archiefstukken en manuscripten van de Oldenzaalse Oudheidkamer. De grens met Duitsland is vlakbij, binnen twintig minuutjes ben je met de auto in Bad Bentheim.</p>

* De prijs is per hotelkamer en niet per persoon. * Je boeking (het geselecteerde aantal nachten) kan na aankoop niet aangepast worden; de aankoop is uitsluitend geldig voor het gekochte aantal nachten. * Voorafgaand aan je check-in geldt een annuleringsperiode van 72 uur; daarbinnen is geen annulering, wijziging of overdracht meer mogelijk. * Als je niet komt opdagen (“No Show”) wordt het totale Groupon-tarief in rekening gebracht. * De naam van elke reiziger moet bij de check-in overeenkomen met die op het identiteitsbewijs. * Resituties na de check-in kunnen niet door Groupon in behandeling genomen worden. * Minimaal één van de reizigers moet tijdens het inchecken 18 jaar of ouder zijn. * Tijdens het inchecken is een credit / debit card vereist. * Toeristenbelasting van € 1,60 p.p.p.n., ter plaatse te betalen. * De deal-aanbieder is exclusief verantwoordelijk voor de zorg en de kwaliteit van de geadverteerde goederen en diensten. * Om je verblijf mogelijk te maken en voor communicatie met betrekking tot je verblijf, kunnen je naam en e-mailadres met het hotel worden gedeeld. Referentieprijs geverifieerd op booking.com (kamerprijs) en de website van het hotel op 24-10-2018. Meer informatie <a href="" target="_blank">hier</a>. Deze groupon wordt verkocht door Groupon International Travel en niet door Groupon Netherlands BV.

Productspecificaties

Prijs 54.50
Originele prijs 99.00
Productbeschrijving Twente: tweepersoonskamer incl. ontbijt
Kortingsbedrag € 79,90
Kortingspercentage 42%

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
24-05-2019 € 188.90 € 109.00
19-05-2019 € 188.90 € 109.00
17-05-2019 € 188.90 € 109.00
15-05-2019 € 188.90 € 109.00
14-05-2019 € 188.90 € 109.00

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top