0 0
€ 69.95
€ 21.95
Naar product!

Sterke Elektrische Onkruidbrander

De grootste irritatie in de tuin? Onkruid natuurlijk! Deze ongewenste plantjes kunnen een vervelende plaag vormen en voor u het weet wordt uw hele tuin overgenomen door het agressieve groen. Gelukkig kunt u op een milieuvriendelijke manier van onkruid afkomen met deze elektrische onkruidbrander. Deze onkruidverwijderaar werkt zonder chemische middelen of fossiele brandstoffen als gas en is daarmee een erg groene oplossing voor een onkruidvrije tuin.

De kracht van hitte
De Ecopower elektrische onkruidbrander maakt voor het vernietigen van onkruid gebruik van hitte. Door ongewenste plantjes voor enkele seconden bloot te stellen aan een zeer hoge temperatuur (denk aan 600°C) worden de plantcellen plantencellen tot in de diepste wortelhaartjes gebroken en zal het onkruid binnen een paar dagen afsterven, waarna u het zo weg kunt vegen.

Veilig aan de slag
Bang zijn om uw mooie bloemen en planten te beschadigen is niet nodig. Dankzij de beschermkap over het hitte-element werkt de Ecopower elektrische onkruidbrander veilig en nauwkeurig.

Hoe te gebruiken?
Bij 'normaal' onkruid volstaat een behandeling van een paar seconden, bij hardnekkig onkruid zoals zevenblad is een behandeling van maximaal 8 a 10 seconden aan te raden.

Zorg ervoor dat u het onkruid niet compleet verbra

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
04-08-2018 € 69.95 € 21.95
24-04-2018 € 79.95 € 29.95
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top