0 0
€ 49.95
€ 39.95
Naar product!

Xenon H7 Kit

Kwalitatief zeer goede HID Xenon Kit met 2 H7 6000K of 8000K Xenon lampen. Deze kit is perfect om Xenon in te bouwen bij auto's waarbij het vanaf de fabriek niet is meegeleverd.De Xenon H7 kit heeft 2 zeer compacte ballasten zodat ze in vrijwel iedere auto zijn in te bouwen ook als er maar weinig plek onder de motorkap beschikbaar is. Wilt u er daarnaast zeker van zijn dat u geen storingsmelding krijgt in uw auto raden wij aan er een ontstoringskabel bij te kopen.Xenon verlichting heeft een veel hogere lichtopbrengst dan een standaard lamp en een veel langere levensduur. U rijdt dus veiliger doordat u meer zicht heeft en het bespaard u een hoop werk doordat u veel minder vaak een lamp hoeft te verwisselen, wat bij de auto's van tegenwoordig steeds ingewikkelder wordt.De HID Xenon H7 kit komt met een duidelijke installatie handleiding die stap voor stap uitlegt hoe de Xenon kit geïnstalleerd moet worden. Bent u een beetje technisch aangelegd dan heeft u onze Xenon H4 kit binnen 1 - 1,5 uur gemonteerd.Kenmerken Xenon H7 6000K of 8000K Waterdicht Lange levensduur Hoge lichtopbrengst Eenvoudige installatie handleiding LETOP! Heeft uw auto een boordcomputer met lampwaarschuwingssysteem. Dan kunt u het beste de PRO CANBUS Xenon kit bestellen. Deze zorgt ervoor dat u geen foutmeldingen krijgt op uw dashboard. Klik hier voor deze PRO CANBUS kit.

Xenon Kit H7 6000K of 8000K om eenvoudig zelf in te bouwen. HID Xenon Kit met 2 lampen, 2 ballasten en al het andere materiaal. Kwaliteit en goedkoop. Gratis bezorging.

xenon, kit, h7, 6000k, inbouw, compleet, eenvoudig, auto, verlichting.

Productspecificaties

Productnaam Xenon H7 Kit
Prijs 39.95
Originele prijs 49.95
Verzendkosten NL: 0.00|BE:
Categorie Dagaanbieding
Subcategorie Voertuigonderdelen en -accessoires
Levertijd NL: 1 - 3 werkdagen|BE: 1 - 3 werkdagen
Leverancier IVOL

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
06-07-2016 € 49.95 € 39.95
- - -
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top