0 0
€ 29.95
€ 14.95
Naar product!

Gusta Theelichthouder Vandaag 11 GRATIS

Creëer een ultiem knusse sfeer met deze waxinelichthouder van Gusta. De waxinelichtjes worden tot in de oneindigheid weerspiegeld tot een zee van romantisch licht! Als de vlammetjes dan ook nog rustig flikkeren dan is de magie compleet. Woorden kunnen het schitterende effect van deze sfeerverlichting niet omschrijven!

Uniek effect Niets is zo sfeervol als dit exclusieve lichtdesign op een charmante plek in huis of in de tuin. De getinte spiegels en het getinte glas verzachten het kaarslicht en zorgen zo voor het unieke effect. Om het geheel helemaal af te maken is de cube ook nog voorzien van een stijlvolle voet. Wat een indruk zal dit maken op je visite!

Oneindig spiegelende lichtjes Doordat het glas van buiten doorzichtig is maar van binnen spiegelt, zie je honderden lichtjes. De oneindig spiegelende lichtjes zijn mooi in de vensterbank, op de eet-, of salontafel, maar ook als je een avondje met visite buiten zit. Verkrijgbaar in een vierkant of rechthoekig design!

Productspecificaties

Kortingspercentage 83.38
EAN 8719874498425

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
07-01-2020 € 29.95 € 14.95
- - -
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top