0 0

FlinQ Mini Laser Afstandmeter Met USB Oplaadbaar

Even een afstand van muur tot muur opmeten klinkt snel gedaan, maar valt vaak tegen omdat je er toch hulp bij nodig hebt. De een houd een lint vast en de ander kan gaan lopen. Doordat het lint in kleine bochten valt is het meetresultaat niet erg nauwkeurig. Veel gedoe en bovendien niet nodig! Als je lekker aan het klussen bent wil je snel door kunnen en niet opgehouden worden door dit soort randzaken. Het enige wat je dan nodig hebt is deze Mini Laser afstandsmeter, waarmee het zo gepiept is! Hij meet nauwkeurig en snel afstanden tot wel 40 meter. Daarnaast is hij zo klein dat hij makkelijk in je broekzak pas

De laserafstandmeter is super eenvoudig te gebruiken. Met een enkele druk op de knop krijg je de afstand te zien. Dankzij het lcd-display worden alle afstanden perfect weergeven, ook als het donker is. Het scherm kan de afstand tevens in meter, feet en inch weergeven. Dus ook wanneer je instructies hebt in een eenheid hoef je niks om te rekenen. Na 30 seconden inactiviteit schakelt het apparaatje vanzelf weer uit. Ook handig: als de afstandmeter leef is kan je hem gewoon weer opladen middels USB.

Productspecificaties

Kortingspercentage 70.04
EAN 8719632215417

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
07-01-2020 € 99.95 € 29.95
- - -
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top